3 липня 2018 року колектив Інституту вітав з Днем народження колегу Володимира Степановича Дроб‘язка, людину, яка багато років свого невтомного життя присвятила розвитку авторського права і суміжних прав, колективного управління майновими авторськими правами.  

Чесний, відповідальний, вимогливий до себе та толерантний по відношенню до інших, Володимир Степанович, є взірцем для наслідування як в роботі, так і в житті. 

Щиро вітаємо Ювіляра, зичимо міцного здоров'я, невичерпної енергії, творчої наснаги у всіх справах. Бажаємо ніколи не зустрічатися з гіркотою розчарувань. Нехай, не зважаючи на життєві випробування, доля буде прихильною, даруючи радість, незрадливу вдачу, та впевненість у надійній  підтримці рідних і близьких.  

Тішимося, радіємо та горді, що маємо можливість працювати з прекрасною людиною, талановитим поетом, а також визнаним фахівцем в сфері інтелектулаьної власності. 

Також колектив Інституту вітає з Днем народження колегу Григорія Вікторовича Прохорова-Лукіна, визнаного фахівця в сфері права інтелектуальної власності, висококваліфікованого експерта, працювати з яким ми маємо честь. 

Професіоналізм, вимогливість, позитив, життєва мудрість і неперевершене почуття  гумору - ці слова характеризують Ювіляра. Нехай зазначені якості залишаться і надалі, допомогають в досягненні цілей, роблячи спілкування з рідними, близькими та колегами таким же приємним та цікавим. 

 

Сердечно бажаємо міцного здоров’я, здійснення мрій і реалізації творчих задумів. 

 

 

44634

ДОСЛІДНИЦЬКІ ПРОЕКТИ

Громадські, дослідницькі та освітні проекти за участю НДІ ІВ.

44631

ЦЕНТРИ ТА ЛАБОРАТОРІЇ

Дослідницькі центри та лабораторії з вивчення питань інтелектуальної власності.

44633l

Періодичні видання

Журнал "Теорія і практика інтелектуальної власності" та "Медичне право".

44635

Законодавство

Зручно систематизована міжнародна та українська законодавча база галузі.

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com