Студенти-магістри інтелектуальної власності разом із директором НДІ ІВ Оленою Орлюк відвідали головний офіс ВОІВ (WIPO) у центрі світової дипломатії - Женеві. 

В рамках Навчального візиту (Еducational briefings for groups of students, professionals and others to learn about our workдо штаб-квартири Всесвітньої організації інтелектуальної власності учасники змогли ознайомитися із напрямами діяльності ВОІВ та ділилися досвідом розв’язання проблем охорони й захисту прав інтелектуальної власності у національних юрисдикціях, активно обговорювали проблематику впливу технологій та ІР-сфери, досліджували шляхи розвитку інноваційних систем тощо. 

Із привітальним словом виступив пан Михайло Свантер, директор TDS WIPO та його колеги, а також Касим Величко, який активно опікується розвитком офісу TISC в Україні.

Під час візиту студенти взяли участь у щорічній конференції з питань інтелектуальної власності під егідою ВОІВ, де слухали доповіді працівників ВОІВ щодо сучасних тенденцій розвитку інтелектуальної власності, виступали з власними презентаціями та обговорювали найбільш актуальні проблеми та виклики галузі із іншими колегами. "Навчальна поїздка до штаб-квартири ВОІВ, - каже Ольга, студентка магістратури з інтелектуальної власності, - подарувала не лише нові знання та знайомства, а й надала впевненості у тому, що інтелектуальна власність створює майбутнє людств". 

Студенти з України брали участь у дискусіях з учасниками, що представляли провідні університети та освітні центри Ізраїлю, України, Білорусі, Киргизстану та інших країн та мали можливість обговорити широке коло питань інтелектуальної власності та почерпнути для себе корисну інформацію, яка стане орієнтиром в майбутній професії. "Традиційні знання", "штучний інтелект", "блокчейн" - теми, які сьогодні піднімає молодь. В ці моменти, - зізнається Карина, учасниця візиту, - дійсно відчуваєш, що IP-сфера живе, розвивається щосекунди".  

Поїздка стала потужним стимулом для молодих фахівців, що охоче поділилися своїми враженнями.

Більше вражень учасників 

       

 

 

 

 

ВІЗИТ СТУДЕНТІВ ДО ОФІСУ ВОІВ (ЖЕНЕВА)

Студенти-магістри інтелектуальної власності відвідали головний офіс WIPO (м. Женева), де ознайомились із роботою організації та провели презентації своїх фахових досліджень щодо актуальних проблем ІВ в Україні.

ЗУСТРІЧ ІЗ ОЧІЛЬНИКОМ ПРЕДСТАВНИЦТВА УКРАЇНИ ПРИ ООН

Юрій Клименко, очільник постійного представництва України при ООН та інших міжнарожних організацій радо вітав молодих фахівців ІВ з України

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com