Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності відтепер працюватиме у партнерстві із Північно-східним науковим центром НАН України і МОН України. Відповідна угода про співробітництво була підписана напередодні між директором НДІ ІВ Оленою Орлюк та директором Північно-східного наукового центру Володимиром Воліковим.

На фото: Директор НДІ ІВ Олена Орлюк та директор Північно-східного наукового центру Володимир Воліков

Сферою діяльності Центру є здійснення розробки та реалізації державних і регіональних науково-технічних й соціально-економічних програм та проектів на Півночі та Сході України (Харківська, Полтавська та Сумська області). Колаборація із Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності сприятиме об’єднанню наукового та практичного потенціалів сторін для наукового супроводу заходів з реалізації державної політики у сферах наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності, науково-технічної експертизи, трансферу технологій, науково-технічної інформації, законодавчої ініціативи у цих напрямах. Адже стимулювання інноваційної діяльності підприємств, підтримка науково-технічного потенціалу та створення необхідного правового середовища їхньої діяльності вже давно входять до пріоритетних напрямків управління інноваційною сферою держави. 

В рамках подальшої співпраці планується приділити істотну увагу питанням підвищення кваліфікації кадрів у сфері інтелектуальної власності та трансферу технологій, проведенню тренінгів для університетів та наукових закладів з питань реалізації політики у сфері інтелектуальної власності Східного та Північного регіонів України. Інститут у співпраці з Північно-східним науковим центром надаватиме фахову експертну допомогу з питань аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування, оцінки, комерціалізації результатів інтелектуальної діяльності науковим центрам та інститутам Національної академії наук України.  

 

 

 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com