Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України та Unicheck Україна про співпрацю задля сприяння розвитку академічної доброчесності,

викорінення плагіату та задля забезпечення належної якості вищої освіти в Україні. Рішення щодо подальшої співпраці було закріплено у Меморандумі про співпрацю, який 24 травня 2019 року підписали директор компанії ТОВ «Антиплагіат» (Unicheck Україна) Андрій Сідляренко та директор НДІ інтелектуальної власності НАПРН України Олена Орлюк. 

Unicheck - онлайн-сервіс пошуку плагіату, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача. Сервіс Unicheck вже успішно використовують понад 120 українських та 500 іноземних навчальних закладів, зокрема в США, Іспанії, Бельгії, Нідерландах, Індії, Латинська Америка, Австралія та інші. На сьогодні число користувачів сервісу становить близько 1,5 млн у всьому світі.

Згідно з Меморандумом НДІ інтелектуальної власності НАПрН України та Unicheck   проводитимуть спільні заходи, науково-практичні семінари та конференції, розроблятимуть наукові матеріали та інші заходи, що сприятимуть розвитку академічної доброчесності та підвищення якості вищої освіти в Україні. 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com