12 березня в Київському університеті права Національної академії наук України відбулася зустріч ректора університету Юрія Бошицького та в.о. директора Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Національної академії правових наук України Олександра Дорошенко.


Під час зустрічі сторін було підписано Меморандум про творчу співпрацю між установами, де визначено такі основні напрямки співробітництва, як: сприяння академічній мобільності наукових, науково-педагогічних працівників; підвищення кваліфікації для працівників КУП НАНУ та НДІІВ; підготовка та проведення спільних програм стажування, конференцій, семінарів та симпозіумів, круглих столів; взаємовигідний обмін досвідом для поліпшення якості підготовки фахівців та науковців у галузі права інтелектуальної власності із залученням відомих вітчизняних та закордонних фахівців-практиків, адвокатів, дипломатичних та міжнародних партнерів; а також здійснення спільної видавничої діяльності. Зокрема, ректор Юрій Бошицький запропонував спільно з Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності Національної академії правових наук підготувати до видання підручник «Інтелектуальна власність» для учнів українських шкіл, адже питання інтелектуальної власності стають надзвичайно актуальними в наш час.

В.о. директора НДІІВ Олександр Дорошенко на зустрічі в ректораті розповів про діяльність очолюваної ним наукової установи.

На зустрічі були присутні: заступник директора НДІІВ Дорожко Г.К., проректор з навчально-методичної та наукової роботи КУП НАНУ, к.ю.н., доцент Хорватова О.О.; проректор з господарських питань Вільчинська А.І.; вчений секретар, к.і.н. Лісова К.С.; завідувач відділу аспірантури, к.ю.н. Перелигіна Р.В., завідувач кафедри кримінального права та процесу, к.ю.н. Савка О.І., завідувач науковою бібліотекою університету Ярошевська Т.Ю., юрист університету Маркевич А.М.

На завершення, сторони презентували одна одній наукові видання власного видавництва з метою поповнення бібліотечних фондів.

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com