1 грудня відбувся круглий стіл  Facilitating Access to Affordable Medicines During Wartime in Ukraine/Полегшення доступу до доступних лікарських засобів під час війни в Україні. Круглий стіл був організований Інститутом інновацій та конкуренції імені Макса Планка (Мюнхен, Німеччина), Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності Національної академії правових наук України (Київ, Україна), Навчально-науковим інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Київ, Україна), БО "100 % життя - ЛЖВ" (організація захисту прав пацієнтів, Київ, Україна).




Метою заходу  стало вироблення стратегії імплементації найкращих міжнародних практик у сфері інтелектуальної власності та доступу до лікування.

ВООЗ на заході представляла Голова департаменту інтелектуальної власності та доступу до ліків Штаб квартири ВООЗ (WHO HQ).

Інститут інновацій та конкуренції імені Макса Планка забезпечив участь у заході експертів у сфері інтелектуальної власності та доступу до лікування з країн ЄС, які розкрили тенденції формування законодавства ЄС в сфері примусового ліцензування. 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com