9 січня відбудеться другий вебінар з циклу “Відкриті знання в університетах України: Відкриті Освітні  Ресурси” для спільнот закладів вищої освіти. Захід пройде в онлайн форматі з 11:30 до 13:00 на платформі ZOOM. Одним зі спікерів заходу є Валентина Троцьказавідувачка сектору розпорядження авторськими та суміжними правами відділу авторського права і суміжних прав НДІ інтелектуальної власності НАПрН України, кандидат юридичних наук.

Лінк для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8bN4pnuPKPNSnQ73Hx6dpsbUn438elOFvTAIOb-aPsISM_g/viewform?fbclid=IwAR2CjWIDYbW5Z-el11p7aZnBMdqj4qVjT90EpTGbFdigOAMkqC4pHp-QFAw&pli=1 

Тема вебінару №2 “Ліцензії СС – один з механізмів формування екосистеми відкритих освітніх ресурсів (OER) в Україні”.

Захід організований Українським державним університетом науки і технологій, Секцією університетських бібліотек Української бібліотечної асоціації та SPARC Europe & ENOEL.

Спікери: 
Jennryn Wetzler, Director of Learning and Training, Creative Commons (США)
Paola Corti, Key Specialist at the Department of Innovations in Education, Politecnico di Milano (Італія), Mentor for UNESCO Open Education for a Better World (+ український переклад)
Валентина Троцька, завідувачка сектору розпорядження авторськими та суміжними правами відділу авторського права і суміжних прав НДІ інтелектуальної власності НАПрН України, кандидат юридичних наук.

Модератор: Тетяна Колесникова, с.н.с., канд. наук із соціальних комунікацій, голова Секції університетських бібліотек УБА, директорка наукової бібліотеки Українського державного університету науки і технологій.

Мета циклу вебінарів “ВІДКРИТІ ЗНАННЯ В УНІВЕРСИТЕТАХ УКРАЇНИ: ВІДКРИТІ ОСВІТНІ РЕСУРСИ”: Відповідно до рішень/рекомендацій ЮНЕСКО та Євросоюзу довести можливість і необхідність долучення ЗВО України до формування екосистеми відкритих освітніх ресурсів (OER) в державі, зокрема для подолання кризи нестачі сучасного доступного освітнього контенту українською мовою та формування пулу безкоштовних, доступних, інклюзивних відкритих підручників для вищої освіти в період воєнного стану в державі.

 

Останні новини

  • 26
    квіт. '24

    25 квітня в інституті відбувся захист дисертації

    25 квітня 2024 року проведено засідання спеціалізованої вченої ради щодо захисту дисертації Олександра Зосименка на тему: «Договори керованого доступу як правовий механізм забезпечення доступу до лікування», зі спеціальності 081 – «Право». 

  • 23
    квіт. '24

    Представники інституту взяли участь у Ai4art&media 2024 Forum

    23 квітня представники Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності взяли участь у роботі Ai4art&media 2024 - міжнародного форуму, присвяченого питанням штучного інтелекту. Цей захід - динамічний перетин штучного інтелекту, креативних технологій та медіаіндустрії. 10 крутих спікерів з України та США, серед яких авторитети галузі, які співпрацюють з Hollywood, Neflix, Warner Bros долучились до події, що пройшла у змішаному форматі.
  • 10
    квіт. '24

    Конкурс робіт аспірантів і молодих вчених 2024

    Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України оголошує конкурс з нагоди Всеукраїнського фестивалю науки на кращу наукову роботу аспірантів та молодих вчених.

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com