Дізналася про Літню школу із соціальних мереж. Мені така можливість пройти навчання влітку сподобалася, оскільки тема ІВ мене цікавить, а в нашому Університеті вона не так широко висвітлюється, наскільки б мені хотілося. ІВ наразі – дуже перспективна галузь. Законодавство в цій сфері зараз на стадії вдосконалення. І хто знає – можливо, і я як юрист зможу бути корисною у відповідних законотворчих процесах. Мої враження від перших днів навчання в Літній школі надзвичайно позитивні. Я дізналася багато нового й тепер, принаймні, орієнтуюся, де шукати інформацію, до кого з фахівців можна звернутися тощо. На мою думку, учені, винахідники дуже потребують підтримки в отриманні відповідної правової охорони для своїх розробок і втілення їх у життя. Маю плани в майбутньому стати патентним повіреним.
    Валерія НІКІТЕНКО, учасниця     

 

Я вперше викладаю в Літній школі з ІВ й відзначила для себе неабияку завзятість і зацікавленість студентів. Лунало безліч запитань аудиторії – багатьох цікавили шляхи розв’язання конкретних ситуацій, пов’язаних з об’єктами промислової власності. І я намагалася якнайповніше відповісти та надати корисні поради для вирішення окреслених проблем.
    Інна ШАТОВА, лектор     

 

Сьогодні ми бачимо: світ швидко змінюється, створюються все нові й нові об’єкти й технології. І кожен повинен тримати руку, як кажуть, на пульсі, аби бути в курсі всіх нововведень і змін у сфері ІВ. Хочеться висловити велику подяку організаторам Літньої школи за таку можливість поповнити багаж знань.

    Михайло БУГЕРА, науковий співробітник, НДІ озброєння та військової техніки збройних сил України     

 

Аналізуючи мотиви навчання в Літній школі, найперше хочу сказати, що зацікавили заявлені викладачі. Є бажання набути нового досвіду, почути цікаві приклади з практики, а найбільше – думки різних фахівців щодо певних питань. Скажімо, мене цікавлять деякі аспекти угоди ТРІПС, і хотілося б дізнатися, як саме їх трактують різні фахівці – патентні повірені, юристи, адвокати. Відзначу, що цього року рівень викладачів Літньої школи дуже й дуже високий.

    Вікторія ГРИЩЕНКО, головний фахівець відділу патентної інформації, ДП «УІПВ     

 

 

 

 

 

 

"Я вперше викладаю в Літній школі з ІВ й відзначила для себе неабияку завзятість і зацікавленість студентів. Лунало безліч запитань аудиторії – багатьох цікавили шляхи розв’язання конкретних ситуацій, пов’язаних з об’єктами промислової власності. І я намагалася якнайповніше відповісти та надати корисні поради для вирішення окреслених проблем", - Інна Шатова, лектор.

Більше вражень учасників 

 

 

Останні новини

Анонс подій

Анонс конференцій

 

 

    

 

Зв'яжіться з нами

Для отримання послуг з аудиту та експерної оцінки, консультацій з питань інтелектуальної власності.

Контакти

Київ, 03150 вул. Казимира Малевича, 11

Тел.: +38 (044) 200 08 76
Email: ndiivu@gmail.com